25. KONGRES
PISARNIŠKE ODLIČNOSTI

Vidim cilj!


19. maj 2017


GH Bernardin, Portorož

ADMA dobrodelni tek in pohod

Skupaj do cilja - z namenom!

Na kongresu ADMA bomo spodbujali zdrav duh v zdravem telesu, katerega vrhunec bo petkov ADMA dobrodelni tek in pohod.

Vsak udeleženec teka in pohoda bo s plačilom startnine doniral/-a 5€ za center športnikov brez meja Vidim cilj. Vsa zbrana sredstva bomo namenili omenjenemu Centru.

Vsak udeleženec teka ali pohoda, ki se je pravočasno prijavil, prejme tekaško majico, ki jo podarja sponzor ADMA teka, podjetje Habeco promocijska darila!

Velikost majice izberite ob prijavi na tek (spodnji obrazec).

Tek oziroma pohod je rekreacijske, dobrodelne in sproščujoče narave. Proga bo kratka in primerna za vse stopnje fizične pripravljenosti.Sprejmite povabilo na tek in pohod paratriatlonca Alena Kobilice!


Na ADMA dobrodelni tek in pohod se prijavite s spodnjim obrazcem (tudi, če ste na kongres že prijavljeni!).

Ustrezno velikost tekaške majice boste dobili le, če ste se na tek prijavili do 3. maja 2017!Sponzor ADMA dobrodelnega teka in pohoda

Habeco promocijska darila, se že 25 let ukvarja s prodajo in dodelavo promocijskih in poslovnih daril. Pri nas najdete popolno ponudbo od grafičnega oblikovanja, kvalitetnih daril, do tiska in vezenja. Smo uraden distributer za blagovne znamke ROLY, ATLANTIS in REGATTA PROFESSIONAL za področje Slovenije. Skladišče na Ptuju, kjer je na zalogi nenehno več kakor 7 milijonov kosov, pa je največja zaloga majic v Sloveniji. Naša ponudba temelji na treh osnovnih temeljih: KAKOVOST, PROFESIONALNOST in DOBRA CENA.

Uradna voda ADMA dobrodelnega teka in pohoda

Podjetje Dana se ponaša z dolgoletno tradicijo, saj njeni začetki segajo v leto 1952. Sledila so desetletja močnega poslovnega vzpona, katerim so se pridružila prelomna leta padca v začetku devetdesetih. Danes v družbi Dana ostajamo zvesti potrošnikom in svojemu poslanstvu: s paleto naših izdelkov in storitev vzpodbujamo boljše življenje. Prilagajamo se trendom, iščemo nove tehnološke rešitve, uvajamo nove okuse in embalaže, vse več aktivnosti usmerjamo v iskanje novih tržnih priložnosti izven slovenskih meja. Pod svojimi blagovnimi znamkami tržimo naravno mineralno vodo, vodo s sokom, funkcionalne vode, 100 % sokove, nektarje in sadne pijače, sadne sirupe in ledeni čaj. Naravne danosti in sodobni proizvodni procesi nam omogočajo, da lahko svojim potrošnikom nudimo tudi alkoholne pijače pristnega okusa.