7. konferenca o coachingu 2015

S coachingom do uspešnejšega poslovanja


19. november 2015


Bled, Slovenija

Grand Hotel Toplice, Bled

Vemo kaj smo, ne vemo pa kaj bi lahko bili.

Na lanski konferenci smo obljubili, da bomo iskali učinkovite načine ter poti za profesionalno in osebno rast ljudi in organizacij. Z zavezo, da obljubo ne le izpolnimo, ampak presežemo vaša pričakovanja, smo letos združili moči z organizacijami, ki jih navdihuje podobno poslanstvo in sooblikovali program 7. strokovne konference o coachingu.

Coaching se je v zadnjih letih močno razmahnil, narejenih je bilo veliko raziskav o njegovi učinkovitosti kot tudi pogostosti uporabe. Danes je prisoten malodane v vseh panogah, prav tako pa so raznolike tudi izkušnje coachev kot tudi uporabnikov coachinga. Sedaj je pravi čas, da si zastavimo vprašanje:
Lahko torej naredimo coaching še bolj učinkovit? Odgovore na ta vprašanja bomo iskali na 7. konferenci o coachingu. Če uporabim metaforo iz sveta športa; spraševali se bomo: »Za kakšno igro gre, kako igrati, kdo so atleti in kakšen coaching potrebujemo za izboljšanje učinkovitosti?«

Šele ko razvijamo sebe, lahko razvijemo druge.

Konferenca ponuja rešitve na več nivojih, od tega, kako učinkovito opraviti delo, do rešitev za trenerje v organizacijah kot tudi rešitve za vodstvo, ki išče načine za preživetje in rast organizacije ter vse izzive vmes.

Toplo vabljeni 19. novembra na Bled!

Dr. Danijela Brečko, prokuristka Planet GV

COACHING SE VSELEJ SPLAČA!

Investicija v coaching se vselej povrne, zato ne preseneča dejstvo, da so podjetja, ki se odločajo za coaching bolj konkurenčna in uspešnejša.

COACHING SE VSELEJ SPLAČA!

Investicija v coaching se vselej povrne, zato ne preseneča dejstvo, da so podjetja, ki se odločajo za coaching bolj konkurenčna in uspešnejša.

Program

19. NOVEMBER 2015
8:30 - 9:00

Sprejem udeležencev

9:00 - 9:15

Pozdravni nagovor

COACHING CABARET
9:15 - 9:45

Coaching cabaret: Nima smisla!
Mag. Blaž Suhač, Adler Social Coaching

UVAJANJE KULTURE COACHINGA
9:45 - 10:15

Uvajanje kulture coachinga v organizacijo

Dr. Tatjana Dragovič, Glotta Nova

10:15 - 10:45

Vrednost coachinga za vodje

Dragan Knežević, Alter Ars, d.o.o., Hrvaška

10:45 - 11:10

Odmor za kavo in druženje

PRAKTIČNI PRIMERI: S COACHINGOM DO BOLJŠIH REZULTATOV POSLOVANJA - izkušnje iz prakse s strani klientov in coachev
11:10 - 11:30

Od vrvic do prodajne mreže
Klient: Gregor Šušmelj, Adriatic Slovenica, d.d.
Coach: mag. Blaž Suhač, Adler Social Coaching

11:30 - 11:50

Uvajanje coachinga v Mercatorju
Klientki: Sonja Hiršman in Mirija Maja Žarki, Mercator, d.d.
Coach: Tamara Audič, Mercator, d.d.

11:50 - 12:10

S coachingom na poti k odličnosti

Klient: Mitja Hrustel, Danfoss Trata, d.o.o.

Coach: mag. Marjana Krajnc, Danfoss Trata, d.o.o.

12:10 - 12:30

Koristno/nekoristno
Klient: Polona Stepišnik, Mladinska knjiga Založba
Coach: Mitja Drenik, DayAct

12:30 - 12:45

Skupna razprava

12:45 - 14:00

Druženje ob skupnem kosilu

OKROGLA MIZA Z VODILNIMI MANAGERJI
14:00 - 15:15

Kako se kažejo učinki coachinga?

Okroglo mizo bo povezoval Bojan Brank, Abena.

Vabljeni sogovorniki:
Mavricija Batič, Zavod RS za zaposlovanje
Uroš Cvetko, Mercator, d.d.
Janko Medja, NLB, d.d.
Dejan Turk, Vip mobil, d.o.o.

15:15 - 15:30

Odmor za kavo in druženje

COACHING DELAVNICE: DEGUSTACIJA COACHINGA
15:30 - 17:00

Delo v vzporednih coaching delavnicah
Delavnice bodo vodili preizkušeni coachi.

Delavnica 1: Coaching kot orodje za premagovanje stresa in vzpostavljanje dobrega počutja
Moderatorka: dr. Danijela Brečko, Planet GV,d.o.o.

Delavnica 2: Sprejemanje in dajaje kritike
Moderator: mag. Blaž Suhač, Adler Social Coaching

Delavnica 3: Potrebujem novo idejo
Moderator: Roman Kolar, Slovensko coaching združenje


Delavnica 4: Reševanje problemov v skupini
Moderatorka: mag. Bernarda Potočnik, Glotta Nova

Delavnica 5: Obvladovanje sprememb
Moderator: Bojan Brank, Abena

17:00 - 17:15

Sklepi konference

Raziskava Coaching v Sloveniji

Coaching kot metoda osebnega razvoja, ki pomaga maksimalno razviti posameznikove potenciale in povečati njegovo učinkovitost, se je v zadnjih letih močno razmahnil. Danes je prisoten po vsem svetu in v vseh panogah. Na področju coachinga je bilo narejenih že veliko globalnih raziskav; o področjih uporabe, profilih coachev, o učinkovitosti…

Globalni trendi v coachingu so tako več ali manj že znani. Coaching je nedvomno v porastu.

Toda ali globalni trendi veljajo tudi za Slovenijo? Kje smo na področju razvitosti coachinga?

Pomagajte nam pridobiti odgovore na ta vprašanja in sodelujete v raziskavi, ki ima ambicijo ugotoviti, kakšno je dejansko stanje coachinga v Sloveniji. Dobljeni rezultati nam bodo služili za izdelavo primerjalne analize z globalnimi trendi na področju coachinga.

Pomagajte nam pridobiti odgovore na ta vprašanja in sodelujete v raziskavi, ki ima ambicijo ugotoviti, kakšno je dejansko stanje coachinga v Sloveniji . Dobljeni rezultati nam bodo služili za izdelavo primerjalne analize z globalnimi trendi na področju coachinga.

SODELUJTE V RAZISKAVI!

Pomagajte nam pridobiti odgovore na ta vprašanja in sodelujete v raziskavi, ki ima ambicijo ugotoviti, kakšno je dejansko stanje coachinga v Sloveniji . Dobljeni rezultati nam bodo služili za izdelavo primerjalne analize z globalnimi trendi na področju coachinga.

SODELUJTE V RAZISKAVI!

Predavatelji

 
Mag. Blaž Suhač

Transakcijski analitik-coach in trener socialnih kompetenc po metodi Adler Social Coaching

S coachingom se ukvarja 6 let. V tem času je razvijal več kot 20 timov, med njimi tudi v večjih slovenskih podjetjih. Njegovo področje dela obsega izobraževanja,treninge in coaching na področjih vodenja in prodaje. Za seboj ima uspešne projekte razvoja in implementacije vodstvenega sloga in prodaje na konceptih transakcijske analize ter čustvene in socialne inteligence.

 
Dr. Tatjana Dragovič

Licenčni NLP Coach, NLP Trener in univerzitetna predavateljica in raziskovalka (University of Cambridge in The Open University, VB)

Ima 22-letne izkušnje pri izvedbi t.i. »Leadership development programmes« oz.delavnic za vodje s področja coachinga, komunikacijskih in motivacijskih veščin, strateškega in sistemskega mišljenja ter osebnostnih veščin. Profesionalne programe za celosten razvoj vodij izvaja za najbolj elitna slovenska in tuja podjetja, v katerih skrbi tudi za poslovni coaching vodij.

 
Dragan Knežević

Priznani coach z mednarodnimi izkušnjami, Hrvaška

Je coach z mednarodnimi izkušnjami, ki jih je najprej pridobil na Nizozemskem leta 2002 z študijem coachinga. Coaching je njegova strast in poslanstvo, ne le posel in delo. V coaching proces vključuje različne metode in orodja.

 
Bojan Brank

Poslovni svetovalec, trener poslovnih veščin in coach

V letih 1991 do 2009 je bil v funkciji generalnega direktorja vodil DHL International / DHL Ekspres Slovenija. Od leta 2008 deluje v lastnem podjetju Abena d.o.o. Bil je predsednik in član nadzornih svetov pri različnih družbah. Je tudi član Zbornice za Management consulting Slovenije in mentor v okviru CEED (Center for Executivedevelopment) Slovenija.

 
Janko Medja

Predsednik uprave NLB, d.d.

Od julija 2012 do oktobra 2012 je opravljal funkcijo predsednika nadzornega sveta NLB, nato pa prevzel odgovornosti predsednika uprave NLB. Pred tem je bil skoraj štiri leta član uprave Unicredit banke Slovenija. V letu 2011 je prejel prestižno priznanje "Mladi manager leta" s strani Združenja Manager. V letu 2014 je postal član sveta guvernerjev Ameriške gospodarske zbornice (AmCham).

 
Dejan Turk

Direktor, Vip mobil, d.o.o.

Gospod Turk je nekdanji predsednik uprave družbe Si.mobil. Bil je tudi predsednik slovenskega Združenja manager in predsednik fundacije UNICEF Slovenija. Marca 2015 je prejel priznanje Kapetan Miša Anastasijević za dosežkena področju podjetništva, vodenja in korporativne družbene odgovornosti.

 
Dr. Danijela Brečko

Prokuristka družbe Planet GV in izvršna direktorica pri Sofosu, Inštitutu za izobraževalni management

Predavateljica, svetovalka, trenerka in coachinja. Prisega na to, da je treba kompetence odkrivati in razvijati vse svoje življenje. In to tudi počne, najprej pri sebi, nato pa svoje izkušnje z veseljem podeli z drugimi, kajpak s pomočjo coaching pristopa. Je avtorica okrog 300 člankov ter 7knjig. Kot ustanovna članica Slovenskega coaching združenja in njena podpredsednica se bori za strokovno uveljavitev coachinga v Sloveniji.

 
Mag. Bernarda Potočnik

NLP coach (mednarodni program – International Coach Federation – ICF) in certificirani karierni coach (licenca Glotta Nove)

Je NLP mojster praktik in NLP trener (licenca mednarodnega združenja za NLP-INLPTA). V Glotta Novi izvaja mednarodno akreditirani program s strani Mednarodne zveze coachev - ICF (International Coach Federation) za usposabljanje coachev – ACTP Coach, in različne specializirane programe za uporabo veščin coachinga pri vodenju, pri kariernem razvoju zaposlenih in coaching programe po meri.

Kotizacija in prijava

Na podlagi prijave vam bomo poslali račun, ki ga poravnate v navedenem plačilnem roku. Kotizacijo lahko poravnate tudi pred prejemom računa na IBAN SI56 0292 1008 9918 850 (NLB, d. d. Ljubljana), sklic na št. 243909-3909-matična št. plačnika.

Coaching je orodje, ki pomaga posameznikom ali skupinam razviti notranje potenciale, vedenja, čustvovanja in razmišljanja,
ki jih podpirajo pri učinkovitem soočanju z izzivi, s katerimi se srečujejo.

Coaching je orodje, ki pomaga posameznikom ali skupinam razviti notranje potenciale, vedenja, čustvovanja in razmišljanja,
ki jih podpirajo pri učinkovitem soočanju z izzivi, s katerimi se srečujejo.

Lokacija

Grand Hotel Toplice

Cesta svobode 12
4260 Bled


Več informacij:

Planet GV

T: 080 33 44
E: izobrazevanje@planetgv.si

Partnerji dogodka