Jesenski posvet ADMA 2015


12. in 13. november 2015


Thermana Laško

Pravilno odločanje in sprejemanje odgovornosti - 21. jesenski posvet ADMA, Laško


Od vas se pričakuje, da berete med vrsticami, brezhibno komunicirate, poznate zakonodajo, sposobnosti vseh svojih sodelavcev in naročeno delo izvedete še preden lahko zberete vse podrobnosti. S svojo osebno karizmo in delom predstavljate zrcalo družbe. Hitrost razvoja zahteva stalno učenje. Številna nova znanja neutrudno izboljšujejo izkoristek časa in optimizirajo poslovne rezultate. Da boste pri svojem delu še uspešnejši, smo za vas pripravili jesenski posvet ADMA 2015.

Spoznali boste, kako bi lahko izboljšali svoje komunikacijske in organizacijske sposobnosti, povečali produktivnost ter zadovoljstvo pri delu in uresničili osebno rast.

V družbi vseh tistih, ki se soočate z enakimi izzivi, boste na tradicionalnem, tokrat že 21. jesenskem posvetu za poslovne asistente, sekretarje, vodje pisarn in tajnice spoznali:

 1. kako v praksi delujejo uspešna slovenska podjetja
 2. kako pomembno je, da sprejemamo odgovornost in se pravilno odločamo
 3. kako komunikacija vpliva na naše rezultate
 4. kako organiziramo uspešen dogodek
 5. spremembe zakonodaje s katerimi morate biti seznanjeni
 6. kako lahko z drugačnim in novim pristopom k uporabi računalniških orodij prihranimo kar en cel dan
 7. kako lahko sami zasnujete učinkovito predstavitveno brošuro
 8. trening javnega nastopanja v praksi
 9. kako zdravje in sproščenost vplivata na uspeh pri delu.

Utrinki iz dogodkov ADMAProgram

12. november
9:45 - 13:00

Dobre prakse: videno in slišano

Ogled Pivovarne Laško
Odhod 9:45 iz Thermane Laško

Poleg proizvodnega procesa bomo spoznali tudi dobre prakse iz področja ADMA.

Zbrali se bomo ob 9:45 uri v Thermani Laško in pot nadaljevali do Pivovarne Laško, kjer si bomo ogledali proizvodni proces in se srečali s poslovno asistentko. Ogledali si bomo tudi Muzej Laško in razstavo o pivovarstvu v Laškem ter TIC Laško.

"Kot večina velikih podjetij, tudi pri nas radi odpremo vrata in pokažemo, kako poteka naš delovni proces proizvodnje piva, brezalkoholnih pijač ter polnjenje vode. V Pivovarni Laško redno sledimo vsem tehnološkim novostim in razvoju na področju proizvodnje pijač. Po velikosti in opremljenosti sodimo v sam vrh v evropskem prostoru. Investicije v sodobne naprave v preteklih letih ter naše urejeno in tehnološko napredno delovno okolje to potrjujejo. Vabimo vas, da se o tem sami prepričate. Doživite ljubezen in ponos, s katerim pivo varimo že od leta 1825! Dobrodošli v hram Zlatoroga."

Se vidimo!

Pivovarna Laško13:00 - 14:00

Sprejem in registracija udeležencev

Udeleženci jesenskega posveta ADMA in gostje hotela Thermana Laško

14:00

Otvoritev Jesenskega kongresa ADMA
Peter Ribarič, izvršni direktor Planet GV
Suzi Asfour, predsednica ZKTPS

14:30

Si želite postati uspešni in srečni? Odločitev je vaša.

Saša Einsiedler, "Dream builder" coach, komunikacijska trenerka, svetovalka in mediatorka

"Način, kako se odzivamo na izzive v službi, doma in v družbi, je naša odločitev! V kratkem predavanju boste spoznali, zakaj je naša notranja naravnanost pomembna za doseganje zastavljenih ciljev in načine, kako jo lahko preprosto spreminjamo. Spoznali pa boste tudi, kako pomembno je zavedanje lastne vrednosti, kajti prav od nje je odvisna kakovost naših odnosov, zadovoljstvo s seboj in zdravje."

15:30

Jaz sem OK, ti si OK: izkoristimo priložnosti odličnega komuniciranja.

Peter Novak, strokovnjak za komunikacijo s področja prodaje

"Ljudje komuniciramo že od pradavnine, a včasih se zdi, da nam prav ta osnovna človeška lastnost postavlja največje meje v učinkovitosti. Kako torej ohraniti stik z znašimi sogovorniki? V predavanju boste spoznali, kako postati boljši (so)govornik in kako sogovornika potegniti v svoj svet komunikacije. Poglobili se bomo v svet čutil, s katerimi »začutimo« sogovornika in spoznali načine, kako jih nadzorujemo in uporabljamo za uspešo komunikacijo." V energičnem predavanju nas bo Peter Novak popeljal preko ovir, ki omejujejo odličnost v komunikaciji in pojasnil, da je »komunikacija vedno dvosmerna in enakovredna. Če sem jaz OK, si tudi ti. In obratno! «

16:30

V praksi: Dogodek z namenom: organizacija dogodka in na kaj moramo biti pozorni

Maja Osrajnik, Planet GV in Kongresni center Thermana Laško

"V prvem delu predavanja boste izvedeli kako organiziramo dogodek in na kaj moramo paziti pri organizaciji. V drugem delu pa boste ob praktičnem obhodu spoznali možnosti, ki jih ponuja kongresni center Thermana ter slišali dobre prakse s primeri in idejami, ki jih boste lahko uporabili pri organizacijo svojega dogodka."

17:15

Čas za sprostitev...

20:00

SVEČANA PODELITEV - ADMA 2015

 • Nagrada za komunikacijsko odličnost
 • Najboljše strokovno delo s področja ADMA

Podelitev povezujeta Suzi Asfour, predsednica ZKTPS in Klavdija Dovečer, poslovna asistentka/tajnica leta 2015

Več o nagradah in izborih si lahko preberete na spletnih straneh www.planetgv.si

21:00

Večerno dogajanje: Mreženje in zabava

Mreženje ali druženje s kolegi neposredno vpliva na uspešnost posla. S pomočjo novih poznanstev, informacij, mnenj in nasvetov namreč lažje obvladujemo krizne situacije, se soočamo z novimi izzivi in rešujemo težave na delovnih mestih. Na posvetu ADMA bomo večer namenili spoznavanju, mreženju, druženju in zabavi -ob ritmih plesne glasbe.

13. november
8:30

Z drugačnim pristopom lahko prihranite tudi do 8 ur v tednu

Dr. Peter Baloh, specialist za uvajanje sprememb in novosti Office 365

Kako programski paket Office 365 uporabljati na nov, drugačen način, s katerim boste prihranili čas, vplivali na kakovost opravljenega dela in delo opravljali z večjim zadovoljstvom. S programskim paketom Office 365 lahko resnično prihranite en delovni dan (8 ur) na teden.

9:45

Novosti na področju delovnopravne, davčne in gospodarskopravne zakonodaje

mag. Boštjan J. Turk, strokovnjak s področja prava, svetovalec revije ADMA

Na predavanju bodo predstavljene najbolj aktualne in relevantne zakonske novosti in spremembe ob zaključku leta 2015 in v letu 2016 s področja delovnega, poslovnega in pogodbenega prava, davkov in administracije. Prikazane bodo tudi najpogostejše pogodbe, formularji in obrazci, ki se uporabljajo v administraciji.


10:45

Odmor za kavo!

Pokrovitelj uradne kave dogodka je Delikomat

11:15

Sporočajte pametno: Kako z učinkovito publikacijo pridobiti stranke in poslovne partnerje

Dušan Matičič, urednik revije ADMA

"Ne glede na vaš trud, ste lahko prisotni le na enem kraju naenkrat. Publikacije, ki jih izdate v podjetju, pa so lahko vaš informacijski “podaljšek”, s katerim vplivate na obstoječe in prihodnje stranke in poslovne partnerje. Učinkovita publikacija, naj gre za predstavitveno brošuro ali celo pravo korporativno revijo, učinkovito in jasno sporoča kdo ste in kaj ponujate. Če pa je ta slabo zasnovana in izdelana, predvsem pa brez prave strategije, bo njen učinek prav nasproten. V kratki delavnici boste spoznali, kako vsebina in oblika lahko pritegneta stranke in poslovne partnerje."

12:30

Samopostrežno kosilo v restavraciji hotela.
Kosilo je vključeno v ceno kotizacije!

13:30

Praktična delavnica: Sproščenega javnega nastopa se lahko naučimo!

Toastmasters: Klemen Šavli, Brigita Tomas, David Fröhlich, Marjan Benedičič

"Si želite okrepiti komunikacijske veščine, premagati težave s tremo ali pa le izkoristiti priložnost za vajo v govorništvu? S člani ljubljanskega kluba Toastmasterjev bomo skupaj v praksi trenirali javno nastopanje, premagovali tremo in se urili v komunikacijskih veščinah. Kajti edino z vajo se lahko izboljšujemo v komunikaciji in javnem nastopanju. V interaktivni delavnici pričakujte, da boste na odru tudi vi!"

15:30

Praktična delavnica: Z dobrim počutjem do uspeha na delovnem mestu. Joga in sprostitvene dihalne tehnike.

Pratheep Barnabas, Thermana Laško

Pri današnjem hitrem življenjskem tempu stres lahko ogroža naše zdravje. Počutimo se ujete, malodušno in ne najdemo več rešitve izvseh težav. S sprostitvenimi dihalnimi tehnikami in elementi joge bomo lažje dosegli umirjenost in tudi večjo učinkovitost.

Predavatelji

Lokacija

 
Saša Einsiedler

dream Builder coach, kom. trenerka, svetovalka, mediatorka

Po uspešni karieri v medijih se Saša Einsiedler poglobljeno ukvarja s problemom premagovanja nelagodja pred nastopanjem in s študijem človeške narave.

Preberite več...

Po uspešni karieri v medijih se Saša Einsiedler poglobljeno ukvarja s problemom premagovanja nelagodja pred nastopanjem in s študijem človeške narave. S tečaji in seminarji ter svetovanjem pomaga vsem tistim, ki sezavedajo pomembnosti nastopa in pojave ter želijo izboljšati medosebne odnosena delovnem mestu in v domačem okolju. S coachingom pomaga ljudem, ki želijopomoč pri doseganju svojih ciljev, s transformativno mediacijo pa pomaga prireševanju sporov in nesoglasij v družinah, podjetjih (med zaposlenimi), terostalim.

 
Mag. Boštjan J. Turk

strokovnjak s področja prava, svetovalec revije ADMA

Mag. Boštjan J. Turk je magister mednarodnega prava, diplomant Pravne fakultete Univerze v Ljubljani in londonske akademije Saint George International po Londonske gospodarske zbornice ter akreditirani predstavnik medijske hiše REUTERS TV.

Preberite več...


Mag. BOŠTJAN J. TURK, univerzitetni diplomiranipravnik, diplomant Londonske Gospodarske Zbornice. Leta 1992 je diplomiral na Pravni fakulteti Univerze vLjubljani, leta 1994 pa je diplomiral na londonski akademiji Saint GeorgeInternational še iz poslovnih študij po programu Londonske gospodarske zbornice(London Chamber of Commerce & Industry - LCCI) iz marketinga, oglaševanja inodnosov z javnostmi. Leta 1994 je postalakreditirani predstavnik medijske hiše REUTERS TV. Leta 2002 je magistriral naljubljanski pravni fakulteti iz mednarodnega prava. Leta 2005 je bil sprejetkot član Akademije za politične znanosti iz New Yorka.

Je direktor in strokovni vodja Inštituta zacivilno in gospodarsko pravo iz Ljubljane in pravni svetovalec številnimuglednim domačim in mednarodnim podjetjem in tudi posameznikom. Jetudi habilitirani učitelj za področjeprava, ter organizator in predavatelj na številnih seminarjih, delavnicah inposvetih.

V številnih najbolj prepoznavnih slovenskih medijih(Delo, Dnevnik, Nedeljski, Adma, Obrtnik, Finance, ipd.) že več kot petnajstlet objavlja prispevke in piše kolumne iz področja prava, poslovnih odnosov inmednarodne politike. Veliko prispevkov je napisal predvsem iz civilnega ingospodarskega prava, pa tudi iz mednarodnega in medijskega prava.

Doslej je sam ali v soavtorstvu napisal že štirinajstknjig in priročnikov. Eden od priročnikov zbirke "Pravo za državljana" je bil med desetimi najboljeprodajanimi priročniki v prestolnici.

 
Dr. Peter Baloh

strokovnjak za uvajanje novosti in sprememb - Office 365

Dr. Baloh sodeluje s podjetji na področjih povečevanje produktivnosti, hitrega vpeljevanja sprememb, vitkega razvoja in implementacije poslovnih modelov, in povečevanja zavzetosti zaposlenih. Med njegovimi naročniki so tudi podjetja kot Samsung, Instrumentation Technologies, BISOL, Data#3, Microsoft in Mattel.

Preberite več...

Dr. Baloh sodeluje s podjetji na področjih povečevanjeproduktivnosti, hitrega vpeljevanja sprememb, vitkega razvoja in implementacije poslovnih modelov, in povečevanja zavzetosti zaposlenih. Med njegovimi naročnikiso tudi podjetja kot Samsung, Instrumentation Technologies, BISOL, Data#3, Microsoft in Mattel. Je strokovnjak za uvajanje novosti in sprememb, ki prinašajo dokazljive poslovne rezultate. Ukvarja se z razvojem poslovanja (boljša monetizacija) in organizacije (strategije in procesov). Pri tem spreminja kako podjetja čim hitreje prihajajo od idej do njihove komercializacije, spreminja kako podjetja realizirajo projekte za notranje in zunanje naročnike, kako vpeljujejo spremembe, kako zaposleni pri svojem delu s pridom uporabljajo najnovejša productivity orodja za lastno učinkovitost in optimirano delovanje celotnega podjetja, ter delež aktivno zavzetih zaposlenih. Podjetja transformira s pomočjo aplikacije najboljših svetovnih spoznanj in praks. Med naročniki so bila podjetja kot so Samsung Electronics, BISOL Group, Akripol, Instrumentation Technologies, Addecco HR, Microsoft, Outfit 7, Trimo, Telekom, Projekt d.d., Google, Mattel, Qantas, Data#3, NIL, in drugi.

Je avtor 19 knjig na temo poslovne produktivnosti in preko 40-ih člankov, ki jih je objavil v uglednih strokovnih revijah (npr. MIT Sloan Management Review, IEEE Software, Research-Technology Management, Innovation, Journal of Organizational and End User Computing, Knowledge and Process Management Journal).

 
Peter Novak

strokovnjak komunikacijsko-prodajnih veščin

Peter Novak je svojo kariero začel z delom na terenu kot strokovni sodelavec v farmacevtskem podjetju, danes pa je vodja prodaje v enem od slovenskih podjetij s področja oralne higiene. Ve, da dobra prodaja ni naključje, temveč plod znanja, prodajnih veščin, pravilno vzpostavljenih odnosov in uspešne komunikacije...

Preberite več...

Peter Novak je svojo kariero začel z delom na terenu kot strokovni sodelavec v farmacevtskem podjetju, danes pa je vodja prodaje v enem od slovenskih podjetij s področja oralne higiene. Ve, da dobra prodaja ni naključje, temveč plod znanja, prodajnih veščin, pravilno vzpostavljenih odnosov in uspešne komunikacije. Prav zato je njegov fokus že od začetka poslovne poti v iskanju odličnosti v komuniciranju. Ima večletne izkušnje s treningi komunikacijsko–prodajnih veščin za različna podjetja. Tudi v športu se je že kot mladenič izkazal kot organizirana in sistematična oseba, ki se zaveda pomena ekipnega dela. S trenerskim delom pa se je izpopolnil tudi na področju psihologije in delovanja ljudi. Še danes so temelj njegovega preučevanja psihološki in socialni odnosi. Svoje znanje in veščine je nadgradil s šolanjem komunikacijskih in prodajnih tehnik vslovenskih podjetjih O.K. Consulting, Stratos Pro in francoski šoli Chetochine Consulting Group.

 
Dušan Matičič

urednik revije ADMA

Dušan Matičič je izvršni urednik revije ADMA in samostojni urednik revij ter avtor vsebin za tiskane in digitalne medije. Svoje izkušnje je pridobival kot urednik prilog na časniku Finance, urednik revije Naša lekarna in avtor prispevkov v mnogih korporativnih in povsem vsakdanjih revijah in drugih publikacijah.

Preberite več...

Dušan Matičič je izvršni urednik revije ADMA in samostojni urednik revij ter avtor vsebin za tiskane in digitalne medije. Svoje izkušnje je pridobival kot urednik prilog na časniku Finance, urednik revije Naša lekarna in avtor prispevkov v mnogih korporativnih in povsem vsakdanjih revijah in drugih publikacijah. Zaveda se, da so dobra vsebina in premišljeno izbrane besede ključne za izboljšanje podobe podjetja, obenem pa z dobrim očesom za podobo publikacije pozna oblikovalske trike, ki pritegnejo pozornost.

 
TOASTMASTERS

trenerji za učenje in razvoj veščin javnega nastopanja

Ljubljanski Toasmasters klub je del izobraževalne organizacije Toastmasters International, ki je sestavljena iz klubov po vsem svetu, katerih namen je pomagati članom izboljšati njihove veščine javnega nastopanja, komunikacije in vodstva.

Preberite več...

Ljubljanski Toasmasters klub je del neprofitne izobraževalne organizacije Toastmasters International, ki je sestavljena iz klubov po vsem svetu, katerih namen je pomagati članom izboljšati njihove veščine javnega nastopanja, komunikacije in vodstva. Glavni namen toastmasters srečanj je zagotavljati podporo in okolje za prijetno učenje in razvoj veščin javnega nastopanja, poglobitev znanj o govorništvu ter komunikacijskih in vodstvenih veščinah, premagovanju treme ali pa le za ohranjanje že doseženega nivoja znanj v govorništvu.

 
Maja Osrajnik

Planet GV v sodelovanju s Thermana Laško

Maja Osrajnik je svoje izkušnje nabirala v uspešnih slovenskih podjetjih kot brand manager, vodja projektov, organizator dogodkov in oblikovalec.

Preberite več.

Maja Osrajnik je svoje izkušnje nabirala v uspešnih slovenskih podjetjih kot brand manager, vodja projektov, organizator dogodkov in oblikovalec. (Toper, Sens, PM Poslovni mediji, Sandiline, Lohnko inž.) Pri podjetju Planet GV organizira dogodke za ciljno skupino ADMA.

Na jesenskem posvetu vam bo predstavila izhodišča za organizacijo dogodka in razloge za prirejanje korporativnih dogodkov. V sklopu predavanja si bomo ogledali kongresni center Thermana in sproti odkrivali možnosti, ki nam jih ponuja.

 
Pratheep Barnabas

joga inštruktor iz Indijske zvezne države Kerala, Thermana Laško

Joga je veda o umu, čutih in fizičnem telesu. Je edinstvena metoda, ki združuje vsakršno gibanje, ki ga človek potrebuje za telesno zdravje, z dihalnimi in meditacijskimi tehnikami, ki pomirjajo duha ter nas čustveno uravnovešajo. Joga oblikuje telo drugače kot druge zvrsti športa.

Preberite več...

Tehnike dihanja so preproste in primerne za vsakogar. Ene nas umirijo, druge nam pomagajo pri boljši koncentraciji, v vročih dneh se lahko z dihom hladimo in v mrazu ogrejemo. Razlikujemo tri vrste dihanja, ki se med seboj ves čas prepletajo: trebušno, prsno in dihanje s pljučnimi vršiči (ali ključnično dihanje). Dihanje s trebušno prepono je osnova, na kateri gradimo. Ko ga usvojimo, se lotimo še ostalih tehnik. Vadimo najmanj tri minute, lahko pa tudi več, glede na sposobnost in počutje. Pomembno je, da nad svojim telesom z dihalnimi vajami ne izvajamo nasilja temveč vadimo z zavedanjem. Tehnike lahko izvajamo kjerkoli, med sestankom, pred izpitom, pred spanjem ali ko se zbudimo. Njihov učinek in prednosti nadzorovanega diha bomo občutili zelo hitro.

Jogo bo predstavil g. Pratheep Barnabas, joga inštruktor iz Indijske zvezne države Kerala na sledeč način:

- 5 minut predstavitev joge in dihalnih vaj v angleščini,

- 10 sprostilne tehnike z dihanjem,

- 10 minut telesne sprotitve z yoga nidra tehnikami,

- 5 minut mantra chanting (molitev).

Raziskave kažejo, da med vadbo tipičnih joga položajev porabimo 2,2 dov 3,6 kilokalorij na minuto, kar je enako kot med hojo. Samo s tega vidika ima joga podoben vpliv, kot običajne telesne vaje. Joga ima seveda še dodatne učinke, vadba joge namreč zajema tako telesne vaje, kot tudi dihalne vaje in meditativne tehnike.

Joga vam bo vlila novih moči, vero in zaupanje vase. S pomočjo joge lahko dosežete popoln nadzor nad umom, strastmi, čustvi, nagoni, temperamentom in izražanjem. Pomagala vam bo ohranjati uravnovešen um in odpravljati utrujenost. Telo in um vam bosta vedno na voljo, na vaš klic."

 
Ogled dobrih praks -Pivovarna Laško

Pivovarna Laško in Stik Laško

Poleg proizvodnega procesa bomo spoznali tudi dobre prakse iz področja ADMA. Zbrali se bomo ob 10. uri v Thermani Laško in pot nadaljevali do Pivovarne Laško, kjer si bomo ogledali proizvodni proces in se srečali s poslovno asistentko. Ogledali si bomo tudi Muzej Laško in razstavo o pivovarstvu v Laškem ter TIC Laško.

"Kot večina velikih podjetij, tudi pri nas radi odpremo vrata in pokažemo, kako poteka naš delovni proces proizvodnje piva, brezalkoholnih pijač ter polnjenje vode. V Pivovarni Laško redno sledimo vsem tehnološkim novostim in razvoju na področju proizvodnje pijač. Po velikosti in opremljenosti sodimo v sam vrh v evropskem prostoru. Investicije v sodobne naprave v preteklih letih ter naše urejeno in tehnološko napredno delovno okolje to potrjujejo. Vabimo vas, da se o tem sami prepričate. Doživite ljubezen in ponos, s katerim pivo varimo že od leta 1825! Dobrodošli v hram Zlatoroga."

Se vidimo!

Pivovarna Laško
 
KLAVDIJA DOVEČER

poslovna asistentka/tajnica leta 2015

Skozi posvet vas bo s svojo pozitivnostjo in srčnostjo popeljala Klavdija Dovečer, poslovna asistentka/tajnica leta 2015.

 
SUZI ASFOUR

predsednica Zveze klubov tajnic in poslovnih sekretarjev

Svečano prireditev bo skupaj s Klavdijo Dovečer vodila Suzi Asfour, predsednica ZKTPS. Suzi Asfour je dobitnica nagrade za strokovno delo ADMA in poslovna asistentka/tajnica leta 2005.

 
mag. PETER RIBARIČ

izvršni direktor Planet GV, odgovorni urednik revije ADMA

Jesenski posvet bo skupaj s Suzi Asfour otvoril Peter Ribarič, izvršni direktor pri Planet GV in odgovorni urednik revije ADMA.
Vabljeni!


Si želite, da bi se tudi vaše podjetje predstavilo na dogodkih in v reviji ADMA?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev!

E: polona.kostomaj@planetgv.siSi želite, da bi se tudi vaše podjetje predstavilo na dogodkih in v reviji ADMA?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev!

E: polona.kostomaj@planetgv.siPosebna ponudba:

KOTIZACIJA + LETNA NAROČNINA na revijo ADMA samo 330 €.Posebna ponudba:

KOTIZACIJA + LETNA NAROČNINA na revijo ADMA samo 330 €.


Kongresni center Thermana Laško

Zdraviliška cesta 6
3270 Laško


T: 080 81 19

T: 03 423 21 00

E: info@thermana.si

Thermana Laško

Kotizacija in prijava


S ČLANSTVOM V KLUBU TAJNIC IN POSLOVNIH SEKRETARJEV UGODNO NA POSVET ADMA!
Za vse člane klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije velja ugodna kotizacija 290 € + DDV.

Bi se članstvu želeli pridružiti tudi vi?
Za informacije in prijavo kontaktirajte predsednico zveze klubov, Suzi Asfour:


S ČLANSTVOM V KLUBU TAJNIC IN POSLOVNIH SEKRETARJEV UGODNO NA POSVET ADMA!
Za vse člane klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije velja ugodna kotizacija 290 € + DDV.

Bi se članstvu želeli pridružiti tudi vi?
Za informacije in prijavo kontaktirajte predsednico zveze klubov, Suzi Asfour:

Video pomladnega kongresa ADMA

Izbori in nagrade ADMA

Podelitev nagrad: četrtek 12. november 2015, 20:00

Vabljeni na četrtkovo večerno svečano podelitev nagrad, ko bomo razglasili najboljše. Podelitvi sledi mreženje in zabava, na kateri jih boste imeli priliko spoznati v živo in povprašati o izkušnjah; morda se prihodnje leto opogumite tudi vi! Se vidimo!

Hotel in namestitev

OPOMBA: Hotelske rezervacije in plačilo hotelskih storitev urejate z izbranim hotelom, ne z organizatorjem.

Hotel Thermana Park Laško**** Superior


Hotel Thermana Park Laško****Superior je zadnja pridobitev razkošja, ki je nastala

na področju obstoječega kompleksa Zdravilišče Laško. Njegova zunanjost in notranja
ureditev je sodobna, gostinska ponudba natančno premišljena, nočitvene zmogljivosti
pa so udobne ter dovršene.

Z udeležence Jesenskega posveta ADMA smo pripravili posebno ponudbo: 25% popust!
Cena nočitve z zajtrkom/osebo:

Nočitev v enoposteljni sobi: 101,25 €

Nočitev v dvoposteljni sobi: 78,75 €

Hotel Zdravilišče Laško****


V objemu voda in gričev Vam nudimo prostor, kjer boste lahko umirili ritem življenja
in storili nekaj za svoje zdravje in dobro počutje.

Za udeležence jesenskega posveta ADMA smo pripravili posebno ponudbo: 25% popust!


Cena nočitve z zajtrkom/osebo:

Nočitev v enoposteljni sobi: 78,75 €

Nočitev v dvoposteljni sobi: 63,75 €


Doplačila: turistična taksa 1,27€ za osebo na dan

Cena vključuje nočitev s samopostrežnim zajtrkom, neomejen vstop v bazene hotela Thermana Park Laško in Zdravilišče Laško, prost vstop v fitnes, uporabo kopalnega plašča, dostop do interneta, program animacije, sprostitve in rekreacije.

Sobe so gostom na razpolago uradno ob 14. uri, vendar vas vabimo, da se na recepciji oglesite že prej. Odhod iz sob je naslednji dan ob 11. uri. Kljub odjavi iz hotela lahko na ta dan v popoldanskem času koristite bazene!


REZERVACIJA:

Telefon: 03 423 21 00 ali 03 423 22 00

Email: info@thermana.si

Thermana d.d.
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško


DODATNA PONUDBA ZA PODALJALŠANO BIVANJE

Vabimo vas, da svoje bivanje podaljšate in k oddihu povabite svoje spremljevalce. Cena zanje: 59 €/osebo/dan.
Otroci do 5 let bivajo zastonj (ni dodatnega ležišča), od 5 do 10 let na dodatnem ležišču: - 50%, od 10 do 15 let: na dodatnem ležišču -40%.


POSEBEN POPUST NA NOČITVE, SAMO ZA UDELEŽENCE JESENSKEGA POSVETA ADMAPOSEBEN POPUST NA NOČITVE, SAMO ZA UDELEŽENCE JESENSKEGA POSVETA ADMA


Foto utrinki ADMA